14 Aralık 2012 Cuma

Kanal Görüntüleme Tespiti


Günlü yaşantılarımızda kanal görüntüleme problemleri başımıza bela olmuşlardır. Bu sebepten dolayıdır ki bakkal tarzı dükkânlar gibi firmalar ile iş yapmamalıyız. Şirketimiz bu ve buna benzer sebeplerden dolayı kanal görüntüleme işlemlerinde son derece titiz davranmıştır. Caddelerde veya mahalle aralarında meydana gelen rögarların bozulması veya tıkanması sonucu oluşabiliriz. Bizim firmamızda bu gibi sorunlarda özel cihazlarımız yardımıyla beraber kanal görüntüleme işlemlerini yapmaktayız. Boru hatlarında meydana gelen hasarlardan dolayı da bu ve buna benzer sorunlar meydana gelmektedir. Bu sorunların önlenebilmeleri için gerekli olan malzemelerin birinci kalitede ve temiz olması gerekmektedir. Belediyeler yardımıyla veya kanal görüntüleme firmalarıyla işlemlerimiz yapmaktayız.

Cudi Dağı’nda 5 Kasım günü güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldürülen PKK’lıların cenazeleri Şırnak merkezde toprağa verildi. Cenazeler nedeniyle Şırnak kent merkezinde kısmen, Cizre’de ise esnafın büyük kısmı kepenk kapattı. Şırnak’taki Cudi Dağı’nda güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada ölen PKK’lıların cenazeleri sonrası olaylar çıktı. Çocuklar yine öne sürüldü. Polis anonslarında, "Çocuklar evlerinize gidin, kötü amaçlı kişilere alet olmayın. Anneniniz yanına gidin rica ediyoruz" uyarısı yaptı.

Ligde kimle karşılaştıklarının çok önemli olmadığını, asıl meselenini 3 uan kazanmak olduğunu belirten Gökhan Gönül; "Derbi de oynasak, ligde son sıradaki takımla da oynasak hangi maçı kazanırsanız kazanın zaten 3 puan veriyorlar. Derbiyi kazandınız diye 6 puan hanenize yazılmıyor. Sadece kendi taraftarımız ve futbolcularımıza ekstra olarak moral katıyor. Onun haricinde galibiyet tabiki 3 puan" diye konuştu.

Tedavisi devam eden arabesk müziğin babası Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, ünlü sanatçının böbrek ve karaciğer fonksiyonlarının tamamen normale döndüğünü ve kendine gelir gelmez Muhterem Nur'dan tarhana çorbası yapmasını istediğini ifade etti.

Microsoft zaten uzun zamandır Windows Live Mesh ile SkyDrive'ı birleştirip tek bir çatı altında toplamaya çalışıyordu. Windows 8 ailesi ile birlikte yeni Office ve diğer uygulamaların da SkyDrive Api'si üzerine kurulmasıyla birlikte dosyaları bulut üzerine depolamak ya da buluttaki dosyalara erişmek daha kolay bir hal almasıyla sadece bir web sitesiolarak kullanılmaya başlanan Skydrive şuanda "Dünyanın En Uygun ve Çok Yönlü Bulut Depolama Servisi" . Tabiki bu Microsoft'un tanımı amaWindows, Windows Phone, Android, iPhone, iPad, ve Xbox 360 desteği olduğunu düşünecek olursak bu konuda başarılı olduklarını söylemek lazım.

Her sebepten olacağından dolayı da bunun gibi işler kanal görüntüleme cihazlarıyla beraber yapılmaktadır. Ayrıca su tesisat olarak profesyonel ekiplerimiz ile beraber kırmadan ve dökmeden bu işlemleri yapmaktayız. Son teknoloji cihazlarımız yardımıyla evinizde veya işyerinizde meydana gelen tıkanıkları kanal görüntüleme robotlu cihazlarımız yardımıyla yapmaktayız. Öncelikli olarak sorunun nereden kaynaklandığını bilmemiz gerekir ki daha soran onarım çalışması yapabiliriz. Bu yüzden konutunuzun çevresinde önce tespit çalışması yapmamız gerekir ve daha sonrası ise herhangi bir şey yoksa konut veya işyerinin tespitine geçilir. Firmamız kanal görüntüleme işlemlerinde cihazların bulduğu sorunu tespit ettikten sonra yeni borularla değiştirerek kanal tamiri yapar ve gerekirse robotlarla kanal görüntüleme çözüme kavuşturmaktayız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder